dimarts, 17 de setembre del 2013

Ens Movem per l'educació pública de Qualitat (actualizat)

Ahir dia 16 varem fer una assemblea a l’Ajuntament de Consell, per informar-vos dels motius per els quals els  mestres d’escola s’han decidit per una vaga indefinida.

Entre tots varem exposar els arguments a favor i en contra i varen decidir fer un acte reivindicatiu el proper dimecres, per mostrar com a pares la nostra preocupació per el que  creiem unes actuacions que fan que l’educació pública dels nostres fills es vegi perjudicada per les últimes actuacions de la conselleria.

Aquest acte tenía com a objectiu demanar a la conselleria, que xerri tot el que faci falta per arribar a un acord amb la comunitat educativa, per aconseguir entre TOTS, l’educació de qualitat que volem per a els nostres fills i el seu futur.

Una vegada demanats els permisos corresponents, a Delegació de Govern ens han denegat es permís, ja que hem d’avisar amb 10 dies d’antelació.

Desde l’Apima no volem deixar passar l’oportunitat d’anar tots units a reclamar allò que creiem, per tal us demanem que esteu atents, ja que mirarem d’organitzar-nos per anar tots plegats a la concentració que tindrà lloc a Palma el proper día 29 de setembre.

Mirarem de tenir-vos informats tant per aquí, com els "wasups" us agraïm tota la col.laboració que ens pogueu donar per fer arrivar a tothom els missatges.

GRÀCIES. 




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada